Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kom hit och träffa oss!

Vill du skugga en student? 

Är du nyfiken på hur det är att vara student på Handelshögskolan? Kom och hälsa på när det passar dig! Du kan komma ensam eller med en kompis. Våra studentambassadörer tar emot och berättar om hur de själva tänkte inför valet av utbildning och hur det är att vara student. Du får en visning av våra fina lokaler och om du vill kan du också följa med på en föreläsning.

Kontakta studentambassador@handels.gu.se

Studiebesök?

Är ni en hel klass är ni också varmt välkomna att komma och hälsa på oss. Hör av er så sätter vi ihop ett program efter era önskemål.

Kontakta studentambassador@handels.gu.se

Mässor

Handelshögskolan kommer att närvara på följande mässor under hösten 2020


Vi tar gärna emot förfrågningar/tips om du vill att vi ska komma till din skola eller någon mässa du har i din närhet. Skicka i så fall gärna ett mejl till studentambassador@handels.gu.se

 

Besöksdagen 10 mars 2020

Varje år bjuder Göteborgs universitet in till Besöksdagen. Där får du träffa representanter från universitetets alla fakulteter vilket ger dig chansen att ställa alla dina frågor till studievägledare och studenter.

Läs mer om Besöksdagen.

 

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2020-01-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?