Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Att göra inför diplomeringen


För att kunna vara med vid diplomeringen ska du:

  • ha ett examensbevis samt uppfylla kraven för aktuellt diplom
  • om du har erhållit examen efter fristående kurs, anmäla intresse för diplomeringen.

Examensbevis och krav

För att erhålla diplom efter avslutade studier vid Handelshögskolan ska du ha fått ditt examensbevis samt uppfylla kraven för aktuellt diplom.

För att erhålla examensbevis måste du ansöka om detta hos Examensenheten vid Göteborgs universitet. Läs mer om hur du gör.  Tänk på att lämna in din examensansökan i god tid före diplomeringen!

För dig som är programstudent gäller:  
att du fullföljt ditt program och ansökt om din examen. Behöriga programstudenter som erhållit sitt examensbevis söks ut av respektive studievägledare varefter inbjudan skickas. (gäller studenter som läst Handelshögskolans ekonomprogram, Handelshögskolans logistikprogram, Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram).

För dig som läst fristående kurser och vill bli diplomerad från Handelshögskolan i Göteborg gäller:
att du har en utfärdad ekonomie/filosofie kandidatexamen (enligt den nya examensordningen (Dnr J11 3394/06), samt uppfyller de särskilda kurskrav som Handelshögskolan ställer.

Anmäla intresse för Diplomeringen

Om du har erhållit examen efter fristående kurs behöver du anmäla ditt intresse. Inför diplomeringen 25 november 2017 skall en kopia av examensbeviset vara inkommen senast den 11 oktober till nedanstående adress:

Företagsekonomiska institutionen
att. Anna Karin Hasselblad
Box 610
405 30 Göteborg

Fax: 031-786 14 66

Inbjudan

En inbjudan till diplomeringsceremonin kommer att skickas ut till de studenter som anmält intresse och som uppfyller kraven för diplom. Glöm inte att du sedan måste tacka ja till inbjudan för delta i ceremonin och för att erhålla diplom. Diplom delas endast ut i samband med diplomeringsceremonin.

Sidansvarig: Linnéa Kappel |Sidan uppdaterades: 2017-09-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?