Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Karriärvägledning på skolan

Handelshögskolan har en stark tradition av att arbeta i tät samverkan med näringslivet. Genom vårt partnerprogram ser vi till att utbildningarna passar de kompetenser som efterfrågas på arbetsmarknaden.

Personlig och professionell utveckling

Career Service vänder sig till alla studenter på Handelshögskolan. Genom aktiviteter som företagspresentationer, färdighetsträning,
cv-granskning och karriärcoaching hjälper Career Service dig att bli förberedd för yrkeslivet. Workshops inom PPU finns även integrerat i flera av våra utbildningsprogram. När du registrerar dig på hemsidan kan du anmäla dig till olika event och idividuella karriärsamtal.
"Jag hade en välplanerad plan för att få drömjobbet"

Maria Lundin jobbar som management konsult.

Läs hela intervjun med Maria Lundin


Handelshögskolans jobbportal

Många företag, både svenska och internationella, annonserar sina lediga jobb via Career Service. Som student får du tillgång till annonser om allt från internationella praktikplatser och extrajobb till kvalificerade heltidstjänster.

Vad händer efter examen?
Career Services stöd och vårt nära samarbete med näringslivet ger resultat. Det visar undersökningen "Vad hände sedan?", där vi följer upp första jobbet efter examen som vi genomfört på studenter ett år efter examen sedan 2018.

Den senaste undersökningen visar att 95% av de som valt att söka jobb efter avslutade kanditat studier fick arbete inom sex månader efter examen och 55% hade tackat ja till ett jobberbjudande redan innan examen. Msterstudenternas undersökningen visar att 91% av de som valt att söka jobb efter avslutade studier fick arbete inom sex månader efter examen och 63% hade tackat ja till ett jobberbjudande redan innan examen. De har arbetsuppgifter som matchar deras utbildning och är nöjda med sin arbetsmiljö, vilket är minst lika viktigt.

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2019-06-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?