Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fortsatta programstudier vårterminen 2018

Jag gör som vanligt en gruppanmälan till kurserna inom logistikprogrammet, dvs ni behöver inte skicka in någon anmälan själva (men ska likväl svara på antagningsbeskedet). Nedan framgår vilka kurser som ni kommer att antas till beroende på vilken termin ni ska läsa på programmet.

Precis som förra terminen kommer ni att få ett nationellt antagningsbesked, det skickas ut den 8 december till den mejladress du har registrerad på www.antagning.se (Dubbelkolla gärna vilken mejladress du har angivit där och ändra vid behov, det gör du under Din profil ) Du måste besvara antagningsbeskedet även som programstudent, och det senast den 19 december.

Behörighetskravet för termin 4 är genomgången Företagsekonomi 1, dvs vi har inget krav på minst antal tagna poäng. För termin 6 krävs dock att 45 högskolepoäng är avklarade från Företagsekonomi 1 och 2.

  • Termin 2, programkod S1LOG

 Nationalekonomi, 15 hp, kurskod NE0505 anm.kod GU-58406

Statistik med miljö och logistiktillämpningar, 15 hp, kurskod STG175 anm.kod GU-58500

  • Termin 4, programkod S1LOM

Företagsekonomi 2, 30 hp, kurskod FEG200 anm.kod GU-

58120

  • Termin 6, programkod S1LOM


Företagets logistikfunktion, 15 hp, kurskod FEG30L anm.kod GU-58121
Kandidatuppsats logistik, 15 hp. kurskod FEG31L anm.kod GU-
58122

Ni svarar på www.antagning.se Där väljer du att logga in via Göteborgs universitet (under Logga in).

Om Du inte har för avsikt att läsa någon av dessa kurser, ombeds Du kontakta studievägledaren på ditt program innan den normala ansökningstidens utgång, dvs 15 oktober.


Vill Du läsa fler poäng än vad som ryms inom programmet så söker Du de kurserna via www.antagning.se  Vänta dock med att lägga in dessa kurser innan du ser att antagningsenheten lagt upp programkurserna. Osäker på hur du ska göra, kontakta Anna Karin på fek-studievagledning@handels.gu.se .


För att fortsätta Dina studier på programmet måste Du i samband med terminens början även registrera Dig. Information om detta kommer i separat utskick i januari till den mejladress som finns på www.antagning.se  

 

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2017-09-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?