Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Masterprogram inom Graduate School

Handelshögskolan erbjuder ett antal tvååriga program som leder till en masterexamen. Programmen är interdisciplinära till sin karaktär och ges på engelska. 

Läs mer om våra masterprogram

 Fristående kurser på avancerad nivå

På grundnivå erbjuds fristående kurser inom alla de ämnen som har sin hemvist på Handelshögskolan. På avancerad nivå kan fortsatta studier inom dessa ämnen i de flesta fall ske på våra masterprogram. Eftersom Handelshögskolan inte erbjuder masterprogram med fokus på ekonomisk historia och kulturgeografi (inslag av dessa ämnen finns i flera av masterprogrammen) kan man istället läsa dessa ämnesområden som fristående kurser även på avancerad nivå.

Länk till information om fristående kurser i ekonomisk historia

Länk till information om fristående kurser i kulturgeografi


MATIX - Management av tillväxtföretag

Dessutom erbjuds på avancerad nivå denna 1-åriga magisterkurs vid Företagsekonomiska institutionen.

Länk till MATIX

Avancerad externredovisning med juridik
För dig som vill bli revisor eller har planer på att bli ekonomichef, controller, konsult eller finansanalytiker. 1-årigt kurspaket på svenska.

Läs mer om Avancerad externredovisning med juridik
 

Executive MBA

Handelshögskolans Executive MBA-program vänder sig till erfarna chefer. Programmet ges av Graduate School och GU School of Executive Education.

Länk till Executive MBA

Andra masterprogram

Förutom de masterprogram som ges av Handelshögskolan finns det på andra håll inom Göteborgs universitet program där våra lärare har haft ett stort engagemang i skapandet av programmen, och även i genomförandet. Dessa program kan också vara av intresse för Handelshögskolans studenter. 

Master Programme in European Studies
Ges av Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Master Programme in Strategic Human Resource Management and Labour Relations
Ges av Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Sidansvarig: Saida Hajee|Sidan uppdaterades: 2017-04-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hgu.gu.se/utbildning/Masterprogram/?languageId=100000&disableRedirect=true&returnUrl=http%3A%2F%2Fhgu.gu.se%2Fenglish%2Feducation%2Fmaster%2F
Utskriftsdatum: 2019-10-15