Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Executive Seminar: Den digitala transformationen

Nyhet: 2017-03-22

Digitaliseringen förändrar näringsliv och samhälle. Snabb teknisk utveckling, sociala medier, delningsekonomi, Internet of Things, Big Data, nya aktörer, nya affärsmodeller. Vi kan se fram emot en värld med självstyrande bilar, robotar i äldrevården, digitala assistenter och allt intelligentare verktyg. 

Hur möter vi digitaliseringens utmaningar, hur tar vi tillvara möjligheterna med den nya tekniken? Vilka krav ställer digitaliseringen på chefer och medarbetare, på ständig omställning och kompetensutveckling? Vilka nya möjligheter ger den oss? Vilka kompetenser behöver vi utveckla? Och hur ska vi utveckla dem?

Välkommen på seminarium med Bo Dahlbom, professor vid IT-universitetet i Göteborg och känd debattör och föreläsare.

Bo Dahlbom byggde upp institutionen för informatik vid Handelshögskolan i Göteborg och var en av initiativtagarna till IT-forskningsinstitutet Viktoria och senare IT-universitetet, där han är professor sedan 2002. Han är idag också forskningschef vid Sustainable Innovation, ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien och mångårig rådgivare till regeringen i IT-politiska frågor, med mera.

Arrangeras i samarbete med nätverket Reväst. Välkommen!

Datum: 27 april 2017
Tid: Frukost från 08.30, seminarium kl. 09.00-10.30
Plats: SEB-salen, Handelshögskolan, Vasagatan 1

>> Anmäl dig här


 

AV:

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-09-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?