Ekonomisk utblick 2019 - Christina Nyman

Nyhet: 2018-12-12

Vid Ekonomisk utblick 2019 får vi lyssna till Christina Nyman, prognoschef på Handelsbanken. Hon kommer att berätta om sitt arbete med att ta fram makroekonomisk analys och prognoser för global och svensk ekonomi, samt hur hon ser på utsikterna för den globala ekonomin under det kommande året.

Innan Handelsbanken arbetade Christina 10 år på Riksbanken med ansvar för att ta fram underlag till direktionen inför räntebesluten. Hon har varit med när räntan sänktes under noll ner till dagens minusränta. Innan Riksbanken jobbade hon på Konjunkturinstitutet i nästan 10 år, så hon har närmare 20 års erfarenhet av konjunkturanalys.

Välkommen!

När: Tisdag 8 januari 2019 kl. 14.15-15.45
Var: Malmstensalen, Handelshögskolan, Vasagatan 1
Välkommen att anmäla dig här >>