Executive Seminar i samarbete med ReVäst - IT-säkerhet

Nyhet: 2018-10-05

Välkommen att lyssna på en av Sveriges främsta IT-säkerhetsexperter - Anne-Marie Eklund Löwinder, Chief Information Security Officer, (CISO) på IIS (Internetstiftelsen i Sverige.

Anne-Marie Eklund Löwinder beskrivs som en internetpionjär och en av Sveriges främsta IT-säkerhetsexperter. Hon är en, av totalt 14 personer i världen, som hanterar internets adressregister i rotzonen, i rollen som Crypto Officer. Idag bedriver hon säkerhetsarbetet på Internetstiftelsen i Sverige samt ansvarar för att den svenska toppdomänen, .se, drivs på ett säkert sätt.

Anne-Marie har belönats med flera priser och stipendier för sitt arbete, med motivering att hon bidragit till att driva internetutvecklingen framåt. 2013 blev hon invald i Internet Hall of Fame.

Anne-Marie kommer att prata om digitaliseringen och vilka utmaningar den ställer på säkerheten och säkerhetsarbetet för företag och organisationer. Vilka avkall på smidighet och funktion är vi villiga att göra?

Nu har du chansen att lyssna på hennes expertis!

Datum: 1 november 2018 kl kl 10.30- 12.00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1, Volvosalen

Begränsat antal platser.
Inbjudan med anmälningslänk skickas via e-post.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2019-01-08