Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumni - håll kontakten!

När du har läst på Handelshögskolan är du – för alltid – alumn till skolan. Då får du kontinuerligt information om vad som är på gång inom Handelshögskolans verksamhet, inbjudningar till de årliga alumnträffarna och andra evenemang på skolan, vår årsberättelse och skolans digitala nyhetsbrev. Du får även tillgång till alumnnätverket och möjlighet att hålla kontakten med dina gamla kursare samt tillgång till lediga jobb via karriärportalen. Du kan också kontakta oss om vår forskning, utbildning och övrig verksamhet, har möjlighet att delta i vidareutbildning och utnyttja vår Career Service för att rekrytera nya medarbetare.

Aktuellt

Välkommen till en återträff med Handelsalumner den 12 april 2018
Alumniträff London 25 april 2018: Från Spotify till Google
Alumniträff 9 maj 2018: Upp är ner och ner är upp


Håll kontakten

Viktigast för vår alumnverksamhet är att upprätthålla kontakten med dig som alumn – du är en viktig ambassadör för skolan och vi hoppas att du vill ha fortsatt kontakt med din skola. Vi arbetar ständigt med att utveckla alumnverksamheten - och din input är mycket viktig för oss. Den viktigaste kontaktvägen är via e-post, glöm därför inte att uppdatera dina adressuppgifter i alumndatabasen. Många inbjudningar till seminarier skickas bara ut via e-post, så se till att vi har din e-postadress.

Vår strävan är att skapa en alumnverksamhet som ger värde både till dig som alumn och till skolan. Vi hoppas kunna skapa en bas för samarbete och vara en del av ditt livslånga lärande.

För att läsa mer om alumndatabasen, se menyn till vänster. För att logga in se menyn till höger. Är det första gången du loggar in, klicka först på "första gången du loggar in". Du fyller då i personnummer och dina användaruppgifter (dvs användarnamn och lösenord) skickas till dig via e-post om du uppger en e-post adress, annars via vanlig post.

Välkommen att kontakta oss!
e-post: alumni@handels.gu.se
 

Att vara alumn till Handelshögskolan är helt kostnadsfritt. Vill du ha information från Handelshögskolan tex. vårt digitala nyhetsbrev behöver du endast tänka på att uppdatera din e-postadress!
 

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2018-05-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?