Värdefullt forskningsstöd från Torsten Söderbergs Stiftelse

Nyhet: 2018-02-13

Torsten Söderbergs Stiftelse främjar vetenskaplig forskning inom bland annat ekonomi och rättsvetenskap. I december 2017 fattade man beslut om att stötta nedanstående forskare och forskningsprojekt med betydande anslag på sammanlagt ca 3,1 Mkr:

• Professor Christian Ax, Företagsekonomiska institutionen: ”Redovisning och samhälleliga strömningar II”
  • Fil dr Per Hallén, Institutionen för ekonomi och samhälle: ”Människan och fisken – etapp 2”
  • Docent David Kleist, Juridiska institutionen: ”Informationsplikt för skatterådgivare”
  • Ek dr John Lapidus, Institutionen för ekonomi och samhälle: ”Nya finansieringsalternativ för centrala välfärdstjänster”
  • Docent Gunnar Wahlström, Gothenburg Research Institute: ”Extern redovisning och företagens relationer”

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-01-09