Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Statister sökes till långfilm som spelas in på Handelshögskolan

Nyhet: 2017-02-24

Är du student? Filmbolaget Sweetwater söker statister till Helena Bergströms nya långfilm ”Vilken Jävla Cirkus” med inspelning på Handelshögskolan 10 mars.

Filmen handlar om studenten Hugo som fastnar i en stor livskris. När han en dag snubblar in på en cirkus får han oväntad hjälp att ta sig vidare. Filmen kommer gå på bio i hela landet senare i år.

Som statist spelar du dig själv i rollen som student under föreläsning och i ett bibliotek. Det är alltså ingen komplicerad uppgift och ingen tidigare erfarenhet krävs. Räkna med en annorlunda och rolig dag där du får vara med om en professionell filminspelning. Vi bjuder på kaffe och fika hela dagen och även på lunch. Det utgår ett symboliskt statistarvode på 350 kr per person. Ni som tar med egen laptop får även en biobiljett som kompensation.

De exakta tiderna kommer skickas ut under ett senare tillfälle, men räkna med att avsätta en hel arbetsdag till detta. Exempelvis 8 – 17, 10 mars.

Läs mer: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/a/PQ90J/vilken-javla-cirkus-nar-helena-bergstrom-filmar-igen

Gör din intresseanmälan till statist@sweetwater.se. Skriv STUDENT i ämnesraden. Ange:
- Namn
- Personnummer
- Adress
- Telefonnummer
- E-postadress

Hoppas vi ses!

Vänligen Erik Lövoll
Statistansvarig ”Vilken Jävla Cirkus”
Sweetwater Production AB


 

AV:

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-01-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?