Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär








 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!




Ola Bergström har fått expertuppdrag av regeringen

Nyhet: 2019-06-13

Regeringen har tillsatt en utredning för att undersöka hur arbetsrätten kan moderniseras och Ola Bergström, professor vid Handelshögskolan, är en av de utvalda experterna som kommer att bistå utredningen.

- Det är ett ärofyllt uppdrag och jag ser fram emot att få bidra med erfarenheter från vår forskning om omställning i Sverige och andra europeiska länder, säger Ola Bergström, professor i företagsekonomi vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Syftet med utredningen är undersöka hur arbetsrätten kan moderniseras och anpassas efter dagens arbetsmarknad samtidigt som en grundläggande balans mellan arbetsmarknadens parter upprätthålls. Utredningen leds av justitierådet Gudmund Toijer som biträds av en expertgrupp av ekonomer.

Mer information på Regeringens webbplats

AV:

Artikeln publicerades först på: fek.handels.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-01-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hgu.gu.se/om_handelshogskolan/Nyheter/fulltext//ola-bergstrom-har-fatt-expertuppdrag-av-regeringen.cid1632652?feedbackForm=true&keepArticle=true&returnAddress=http%3A%2F%2Fhgu.gu.se%2Fom_handelshogskolan%2FNyheter%2Ffulltext%2F%2Fola-bergstrom-har-fatt-expertuppdrag-av-regeringen.cid1632652%3Fprint%3Dtrue&recipientName=Malin+Tengblad&encodedEmail=bWFsaW4udGVuZ2JsYWRAaGFuZGVscy5ndS5zZQ
Utskriftsdatum: 2020-04-02