Karriärtips och Framgångsfaktorer i en digitaliserad värld - Alumnträff i Göteborg

Nyhet: 2018-11-06

Välkommen till en träff för alumner upp till 35 år, denna gång arrangerad i samarbete med alumnföreningen HHGA!

Under kvällen väntar en inspirerande föreläsning med Carl Heath. Han är en av Sveriges främsta digitala tänkare, talare, debattörer och föreläsare. En panel bestående av Handelshögskolans rektor, rekryterare och headhunters diskuterar frågeställningarna. Moderator är Joakim Hökegård, ordförande för HHGA.

Före och efter föreläsningen blir det mingelmöjligheter med förfriskningar och chans att både träffa gamla kursare och knyta nya kontakter.

Varmt välkommen!

PROGRAM: