Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Filminspelning på Handelshögskolan 10 mars

Nyhet: 2017-03-08

Den 10 mars filmas scener till Helena Bergströms nya långfilm ”Vilken jävla cirkus” på Handelshögskolan. Filmen handlar om studenten Hugo som fastnar i en stor livskris. När han en dag snubblar in på en cirkus får han oväntad hjälp att ta sig vidare. Filmen kommer gå på bio i hela landet senare i år.

Filminspelningen kommer att ske på fyra olika platser på skolan:

Utanför huvudentrén (Vasagatan 1)
Arbetet pågår ca 7.30 – 10.00. Det kommer att vara möjligt att gå in genom huvudentrén under vissa stunder, men under tagningarna kommer den att vara avstängd. Övriga entréer kommer att vara öppna som vanligt. Det kommer även att vara möjligt att gå över gården.

Rundade korridoren i A-huset, plan 4
Korridoren kommer att vara avstängd ca kl 9.00 – 11.30. Använd korridoren på plan 3 istället.

CG-salen (hus F)
Arbetet pågår ca 10.00 – 14.30. Korridoren på plan 4 kan komma att vara avstängd för att inte få in störande ljud i salen. Använd gärna korridoren på plan 3 istället.

Ekonomiska biblioteket
Arbetet pågår ca kl 14.00 – 17.00 i läsesalen. Platserna på balkongerna berörs troligen inte. Förutom de statister som rekryterats behövs personer som sitter i läsesalen och studerar. Välkommen dit om du vill vara med!

En filminspelning innebär mycket utrustning, tält, fikabord, bilar och filmarbetare som rör sig på skolan. Teamet denna dag består av runt 40 personer, plus över 60 statister (studenter). Filmteamet hoppas att detta inte kommer att vara allt för störande för vår ordinarie verksamhet. Prata gärna med de som bär reflexväst om du har frågor eller funderingar!
 

AV:

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-01-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hgu.gu.se/om_handelshogskolan/Nyheter/fulltext//filminspelning-pa-handelshogskolan-10-mars.cid1429753
Utskriftsdatum: 2018-02-17