Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Doktorander i företagsekonomi och ekonomisk geografi sökes

Nyhet: 2017-03-01

Nu söker Företagsekonomiska institutionen doktorander inom företagsekonomi och ekonomisk geografi. Tre annonser är ute och sista ansökningsdag är 3 april 2017.

7-8 doktorander i företagsekonomi med placering vid någon av Företagsekonomiska institutitionens fyra sektioner: Industriell och finansiell ekonomi & logistik, Management & organisation, Marknadsföring och Redovisning.
Läs mer i annonsen som finns på Lediga anställningar, öppnas i nytt fönster

1 doktorand i företagsekonomi med fokus på vattenbrukets effekter för samhället. Doktorandprojektet syftar till att analysera befintliga metoder och modeller för att beskriva vattenbrukets ekonomiska, socio-kulturella och miljörelaterade effekter.
Läs mer i annonsen som finns på Lediga anställningar, öppnas i nytt fönster

1 doktorand i ekonomisk geografi. Vid Handelshögskolan i Göteborg är forskarutbildningsämnet ekonomisk geografi huvudsakligen inriktat mot internationellt företagande  samt regional ekonomisk omvandling och strukturell förändring.
Läs mer i annonsen som finns på Lediga anställningar, öppnas i nytt fönster


Välkommen med din ansökan senast 3 april 2017!
 

AV:

Artikeln publicerades först på: fek.handels.gu.se

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-10-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://hgu.gu.se/om_handelshogskolan/Nyheter/fulltext//doktorander-i-foretagsekonomi-och-ekonomisk-geografi-sokes.cid1428670
Utskriftsdatum: 2017-12-16