Diplomering av kandidatstudenter i ekonomi 2018 vid Handelshögskolan

Nyhet: 2018-11-28

Lördagen 24 november diplomerades 180 studenter från Handelshögskolan under högtidliga former. Det var studenter från ekonomprogrammet, logistikprogrammet, samhällsvetenskapligt miljövetarprogram samt de som tagit ekonomie eller filosofie kandidatexamen via fristående kurs som fick ta emot diplom från Handelshögskolans prorektor.

Diplomanderna och deras medföljande gäster bjöds på tal från skolans prorektor, kårordförande och diplomeringstalaren Daniel Sonesson, som själv är alumn från Handelshögskolan, och sköna toner från skolans egen kör - Bolagsstämmorna.

Ceremonin inleds med att Handelshögskolans prorektor tågar in tillsammans med diplomeringstalare, kårens ordförande, utbildningsansvariga och marskalker.

Gruppbild ekonomprogrammet

Gruppbild logistikprogrammet, smil-programmet, studenter från fristående kurs

Kårordförande August Schelin talade till diplomanderna

Årets högtidstalare var Daniel Sonesson, alumn från Handelshögskolan