• Alumn utsedd till Årets Justitia

[2019-05-24] Alumnen Agnes Hammarstrand har utsetts till Årets Justitia.

• Klättrar i internationell rankning

[2019-05-23] Ett målmedvetet arbete för att stärka kvaliteten i forskningen är den främsta förklararingen till institutionens höga placering i den nya internationella mätningen av nationalekonomiska institutioner, menar prefekt Måns Söderbom.

• Nationell strategi krävs för att lösa kompetensbrist i små och medelstora företag inom tillverkningsindustrin

[2019-05-22] Kompetensbristen medför extra stora utmaningar för små och medelstora företag i tillverkningsindustrin. Något de har svårt att hantera på egen hand. Att utveckla humankapitalet är den viktigaste frågan för att kunna behålla svensk konkurrenskraft och det krävs en strategi för att komma tillrätta med det eftersom det kräver delat ansvar mellan det offentliga, utbildningssystemet och företag, menar Martin Henning som är nybliven professor i ekonomisk geografi vid Företagsekonomiska institutionen.

• Masterstudenter i marknadsföring vidare till final i Paris

[2019-05-22] Studenter från masterprogrammet Marketing & Consumption vid Handelshögskolan tog hem den nordiska finalen i L'Oréal Brandstorm och kommer nu att tävla i den internationella finalen i Paris.

• Internt slutseminarium för dr. 2019-06-13: Kamran Rashidi

[2019-05-22] Internt slutseminarium för dr. 2019-06-13: Kamran Rashidi

• Handelshögskolestudenter vann SM i juridik

[2019-05-21] Handelshögskolestudenterna Astrid Svensson och Madhusha Gurusinge tog hem vinsten i SM i juridik.

• Handelshögskolestudenter vann SM i ekonomi

[2019-05-20] Våra studenter Alice Aroneng, Susanna Hellström och Lukas Josefsson som tog hem vinsten i SM i ekonomi.

• Alumn utsedd till årets supertalang

[2019-05-16] Alumnen Anders Jacobson har utsetts till årets supertalang av Veckans affärer för sitt arbete med investeringar i hållbarhet.

• Handelshögskolestudenter på Svensk Handels Karriärforum

[2019-05-16] Fyra studenter från Handelshögskolan deltog i Svensk Handels Karriärforum och galan Retail Awards som äger rum i Stockholm den 13 maj 2019. Under dagen fick de lära sig mer om handeln, knyta kontakter och vara med på Retail Awards som är handelns årliga gala. Det var Nina Littorin och Ludvig Johansson från Logistikprogrammet och Andrea Norberg och Amanda Sjöberg från masterprogrammet Marketing and Consumption som deltog från Göteborg.