Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Ansök om medel från Stiftelsen för ekonomisk forskning i Västsverige 2016

  [2015-08-28] Ansök om medel från Stiftelsen för ekonomisk forskning i Västsverige för år 2016. Sista ansökningsdag är 1 oktober 2015.

 • Handelshögskolan expanderar till Viktoriagatan 13

  [2015-08-27] Under festliga former invigdes igår Handelshögskolans lokaler på Viktoriagatan 13. Med arbetsplatser för 150 personer, seminarierum, föreläsningssalar och inte minst en piazza med många användningsområden blir lokalerna ett välkommet tillskott för Handelshögskolan.

 • Månadens handelsperson - Sarah Blichfeldt

  [2015-05-27] Sarah - projektledaren med en MA i informationsstudier, som brinner för samverkan i olika former och som vi nu har nöjet att välkomna till Handelshögskolan, som ansvarig för att utveckla Handelshögskolans samarbete med offentlig sektor.

 • Hallå där, Fredrik...

  [2015-04-28] Du skriver din MSc uppsats i Knowledge-based Entrepreneurship på plats i Palo Alto, i samarbete med Vinnova/Nordic Innovation House och Stanford University. Det låter ju hur spännande som helst, vi vill såklart höra allt från spännande detaljer till de stora upplevelserna, men vi tar det från början.

 • Månadens publikation: "Living standards on the pre-colonial Gold Coast: a quantitative estimate of African laborers' welfare ratios" av Klas Rönnbäck

  [2015-03-25] Klas Rönnbäck är docent i ekonomisk historia vid institutionen för ekonomi och samhälle. Han har tidigare jobbat med allt möjligt, till exempel gymnasielärare, utredare åt bistånds- och solidaritetsorganisationer, politisk sekreterare samt frilansjournalist. Klas forskningsintressen är global ekonomisk historia, framför allt frågor som rör ekonomisk utveckling och underutveckling runt om i världen. Han är aktuell med publikationen ¿Living standards on the pre-colonial Gold Coast: a quantitative estimate of African laborers¿ welfare ratios.¿ som publicerats i European Review of Economic History. 18 (2)

 • Månadens publikation: "University fashions. On ideas whose time has come." av Barbara Czarniawska

  [2015-02-26] Barbara Czarniawska, professor i allmän företagsekonomi vid Gothenburg Research Institute, är ständigt aktuell med nya publikationer och den senaste i raden och en av de första i år är University fashions: on ideas whose time has come, som publicerats i boken Universities in the flux of time. An exploration of time and temporality in university life, av Paul Gibbs, Oili-Helena Ylijoki, Carolina Gunzmán-Valenzuela och Barnett, Ronald (eds.), utgiven på Routledge.

 • Hallå där, Johan Davidsson...

  [2015-02-26] Tidigare vikarierande hållbarhetssamordnare på Handelshögskolan som gärna svidar om till popstjärna på fritiden, och nu också handplockad ¿teknikspecialist¿ till Institutionen för nationalekonomi med statistiks projekt kring ¿Blended Learning¿!

 • Hallå där, Lena Mossberg

  [2014-11-26] Professor i marknadsföring på företagsekonomiska institutionen som gärna lyssnar på hur knäckebröd låter när det tuggas och gillar när det går "vilt" till i köket! Lena är aktuell med nya boken "Sensorik och marknadsföring" som redan hunnit kamma hem två pris, "Årets Svenska Måltidslitteratur" i kategorin "Undervisningslitteratur", samt "Årets marknadsföringsbok".

 • Hallå där, David Ryffé

  [2014-10-29] Ny doktorand vid juridiska institutionen som ska sätta fokus på den nedåtgående trenden i den svenska skolan och vad man kan gör åt problemet.

 • Hello, Maureen McKelvey...

  [2014-09-24] Tell us about the recent developments in the Masters of Science in Entrepreneurship programme?

Fler nyheter

Sidansvarig: Maria Norrström|Sidan uppdaterades: 2011-08-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?