Forskarfrukost 15 mars: Se affärsmöjligheterna i Indien

Nyhet: 2012-03-01

Dags igen för partnerprogrammets forskarfrukost, en lyxig frukost med nytta. Roger Schweizer, ekonomie doktor och forskare inom internationellt företagande på Handelshögskolan, berättar om ett pågående forskningsprojekt som studerar hur svenska globala företag identifierar och utvecklar affärsmöjligheter på den snabbväxande indiska marknaden.

Projektet som är ett samarbete mellan Handelshögskolan och Indian Institute of Management i Bangalore belyser framför allt hur dessa affärsmöjligheter påverkar företagens globala strategi och organisation.

Läs inbjudan
Datum: