• Studenter ger idéer till Världskulturmuseet

[2017-06-30] Hur kan statliga Världskulturmuseet marknadsföra sig mot nya målgrupper? Det har en klass med masterstudenter på Handelshögskolan tittat närmare på, som en del i ett pilotprojekt för att utöka och fördjupa skolans samarbete med offentliga verksamheter.

• MeetingPoint HR 25 oktober: DIG & GIG

[2017-06-26] Omvandlingar av svenskt arbetsliv och konsekvenser för HR-arbete

• Reflektioner från Framtidens ledarskap

[2017-05-24] En stilla varm vårtorsdag vid Nya varvet, väntade seminariet "Framtidens ledarskap" som arrangerades av Partnerprogrammet i samarbete med Centrum för global HRM (CGHRM).

• Executive Seminar: Framtidens ledarskap

[2017-04-03] Hur kan företaget eller organisationen utvecklas utan oro och stress? Vad är det senaste man talar om inom managementtrenderna? Hur ska ledarskapet bli hållbart?

• Executive Seminar: Den digitala transformationen

[2017-03-22] Hur möter vi digitaliseringens utmaningar, hur tar vi tillvara möjligheterna med den nya tekniken?

• Att leda och styra en region

[2017-03-15] Senior Partner's Day: Västra Götalandsregionen, 5 april 2017. Regiondirektör Ann-Sofi Lodin berättar hur det är att leda och styra en så stor och komplex verksamhet i allt från ledarskap till budget och styrmekanismer.

• Tävlingsvinst gav studenter praktik på SCA

[2017-03-14] Med ett tävlingsbidrag i form av en video lyckades masterstudenterna Charlotte Eriksson och Victor Salén på Handelshögskolan att ro hem den åtråvärda storvinsten - ett internship på SCA. Utifrån ett hållbarhetsperspektiv bidrar de till att lösa marknadsfrågor för det globala hygien- och skogsindustribolaget.

• Senior Partner's Day: Volvo Cars 13 March

[2017-02-09] Meet Oscar Bertilsson Olsborg, Vice President Global Consumer Experience at Volvo Cars, during an exclusive lunch lecture for the School¿s students and partners.

• Välkommen till Ekonomisk utblick 2017

[2017-01-03] Med Olof Manner, Swedbank

• Welcome to MeetingPoint Diversity for Quality

[2016-12-20] A Day with Knowledge Sharing, Good Examples and Hands on Experience