Välkommen till Alumniträff i Stockholm 12 oktober

Nyhet: 2016-09-19

Hållbarhet som en del av bolagsstyrningen

Hållbarhetsfrågor står högt på agendan för företagsledningar och styrelser. Ett företags aktieägare och andra intressenter har idag betydligt större krav än att bara följa lagen. När dessa inte uppfylls kan det få stora negativa konsekvenser – något som kan bli kostsamt. Allt fler inser att hållbarhetsfrågorna hänger ihop med att förstå och hantera risker för att öka möjligheterna till långsiktig lönsamhet.

Emma Ihre är finansanalytiker med lång erfarenhet av att integrera hållbarhet och affärsetik i investeringsprocessen och ägardialogen med bolag. Hon är idag hållbarhetschef på Mannheimer Swartling Advokatbyrå, som är partner till Handelshögskolan, och har tidigare bland annat varit ansvarig för hållbart företagande på Finansdepardementet och arbetat för Amnesty Business Group.

I anslutning till föreläsningen blir det goda mingelmöjligheter och chans att både träffa gamla kursare och knyta nya kontakter. Välkommen!

PROGRAM:
från kl 17.00 Registrering, mat och dryck serveras
18.00 Vicerektor Jan Marton hälsar välkomna
18.15 Kvällens talare: Emma Ihre
19.45 ca Mingel med dryck och tilltugg

Tid: Onsdag 12 oktober 2016 kl. 17.00-19.45 + mingel
Plats: Scandic Klara, Slöjdgatan 7, Stockholm

>> Anmäl dig här!

Evenemanget är exklusivt för Handelsalumner och är kostnadsfritt. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-06-22