Extra festlig kväll - time to shine!

Nyhet: 2016-10-26

Detta är kvällen för alla unga alumner! Efter mingel och förrätt bjuder vi på en härlig middag och lyssnar samtidigt på Camilla Ljunggren, en av Europas bästa unga entreprenörer enligt Business Week.

Camilla startade sin bana redan som sextonåring med den innovativa hängaren Pluring. Hon kommer under kvällen ge olika perspektiv på ämnet hållbart företagande. Det är en av framtidens viktigaste konkurrensfördelar för att attrahera rätt medarbetare – men kanske främst för att lyckas etablera nya varumärken, produkter och tjänster.

Sedan väntar den spännande prisutdelningen för Handelshögskolans unga alumner 2016! En juristalumn och en ekonomalumn kommer att vinna utmärkelsen, som uppmärksammar och uppmuntrar våra tidigare studenters insatser i näringslivet och i samhället. Vinnarna får förutom äran 10000 kr var i resestipendium från den fristående alumniföreningen HHGA. Varmt välkommen!

DAG: Tisdag 22 november 2016
PLATS: Hyllan, Handelshögskolan, Vasagatan 1
ANMÄLAN*:

*17 november är sista dag för anmälan.
Evenemanget är kostnadsfritt. Begränsat antal platser.

PROGRAM:
17.00 Mingel med stående förrätt
18.00 Inledning och sittande middag
Föreläsning Camilla Ljunggren
Prisceremoni: Årets unga alumner
21.00-22.30 Eftermingel i HHGA:s lounge

Vi ses den 22/11!

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2011-06-22