Exklusiv inspirationsträff med Google Creative Lab

Nyhet: 2017-05-03

För första gången anordnar vi en träff för våra alumner i London. Eventet kommer att äga rum på klassiska The Harcourt i Marlybone, där det kommer bjudas på en trerätters middag med tillhörande dryck och en exklusiv presentation av Axel Bluhme, designer på Google Creative Lab.

Axel Bluhme är en designer på Google Creative Lab som arbetar inom området industriell design, interaktionsdesign och teknologi. Han har en akademisk bakgrund inom industriell design från Lunds universitet och har en master i designproduktion från Royal College of Art i London .
Axel är dessutom skaparen bakom XOXX Composer, ett ljudprovs-instrument med magneter som skapar digital musik på ett lekfullt och visuellt sätt. Han kommer att berätta om inspirerande och spännande projekt samt de arbetsmetoder som de använt sig av i dessa.

Det är även ett ypperligt tillfälle att mingla med andra alumner från Handelshögskolan.

Varmt välkommen!

PROGRAM:
19.00 Mingel med tilltugg och dryck
19.30 Maria Norrström, kommunikationsansvarig, hälsar välkommen
19.45 Föreläsning med Axel Bluhme
21.00 Middag

Dag: Onsdag 24 maj 2017
Tid: 19-22
Plats: The Harcourt, 32 Harcourt St, Marylebone, London W1H 4HX
Anmäl dig på www.handels.gu.se/alumni

Platserna för detta unika event är väldigt limiterade och därför gäller ”first come, first served” principen.
Eventuella allergier eller önskemål om vegetarisk kost måste även meddelas.

English

The School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg, is arranging an alumni-event in London for the first time. The event will take place at the classic The Harcourt in Marlybone, where you will be offered a three-course dinner with accompanying drinks and an exclusive presentation from Axel Bluhme, designer at Google Creative Lab.

As a designer at Google Creative Lab, Axel works within the field of industrial design, interaction design and technology. He has an academic background in Industrial design from Lund University and holds a master in Design production from the Royal College of Art in London.
Furthermore Axel is the creator of XOXX Composer, a sound sample instrument using magnets to creates digital music in a playful and visual way. He will tell you about inspirational and exciting projects as well as the working methods they used in these.

This event is also a great opportunity to mingle with other alumni from the School of Business, Economics and Law.

Welcome!

PROGRAM:
19.00 Mingle with snacks and drinks
19.30 Maria Norrström, Director of communications, welcome greeting
19.45 Presentation with Axel Bluhme
21.00 Dinner

Day: Wednesday, May 24, 2017
Time: 19-22
Location: The Harcourt, 32 Harcourt St, Marylebone, London W1H 4HX
RSVP at: www.handels.gu.se/alumni

There are a limited amount of spots for this unique event and therefore the "first come, first served" principle applies.
Any allergies or wishes about vegetarian diets must also be announced.

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-09-08