Young alumniträff - Den digitala framtiden är vår

Nyhet: 2017-04-24

Vi välkomnar alla Handelsalumner till en Young Alumniträff, denna gång hos vårt partnerföretag Swedbank.

Under kvällen väntar en inspirerande föreläsning med Gustav Martner, serie-entreprenör inom marknadsföring och big data och en av Sveriges absolut mest belönade digitala kreatörer. Som föreläsare, trendspanare och inspiratör har han talat för såväl entreprenörer i San Francisco som hos digitala människorättsaktivister i Ryssland.

Före och efter föreläsningen blir det mingelmöjligheter med förfriskningar och chans att både träffa gamla kursare och knyta nya kontakter.
Varmt välkommen!

PROGRAM:
17.00 Mingel med tilltugg och dryck
18.00 Swedbank och Handelshögskolan hälsar välkommen
18.15 Föreläsning med Gustav Martner
19.45 Mingel med förfriskningar

DAG: 28 september
TID: 18.00-19.45 med mingel före och efter
PLATS: Swedbank Huvudkontor, Landsvägen 40, Sundbyberg (Lokal Kronan) Stockholm
( T- Blå linje- Sundbybergs centrum, Pendeltåg – Sundbyberg. Mindre än 5 min promenad till Swedbank kontor.)
ANMÄLAN: www.handels.gu.se/alumni

Sidansvarig: Daniel Karlsson|Sidan uppdaterades: 2017-09-08