Till startsida
Webbkarta

Ingela Palmgren


Chef för Externa relationer
P.O. Box 608
SE-405 30 Gothenburg, Sweden
Vasagatan 1, 6th floor
+46 31 786 58 35
+ 46 732 30 90 82
ingela.palmgren@handels.gu.se


Ingela Palmgren är chef för enheten Externa relationer samt har ett övergripande ansvar för samordning av Handelshögskolans relationer med näringsliv och offentlig sektor. På Externa relationer fokuseras arbetet på utveckling av Handelshögskolans varumärke, relationerna med omvärlden samt studenternas hållbara anställningsbarhet och genomförs med kvalificerad kompetens inom kommunikation, event, marknadsföring, relationsbyggande, fundraising, karriärvägledning och coachning.

Ingela kom till Handelshögskolan 2008 efter att under ca 10 år ha arbetat med vidareutbildning inom management och ledarskap, executive education, senast i rollen som VD för EFL vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet. Dessförinnan var hon verksam som lärare, studievägledare och forskarstuderande i ämnet ekonomisk historia samt internationell samordnare med fokus på kvalitetsutveckling.

 

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?