AMBA Accreditation Forum

Nyhet: 2017-09-28

Den 29 september samlas drygt 80 delegater från en rad länder i Europa och Asien på Handelshögskolan för att diskutera kvalitetsutveckling inom vidareutbildning med hjälp av ackreditering.

The Association of MBAs (AMBA) är opartisk organisation som syftar till att höja kvaliteten på vidareutbildning genom internationella kvalitetsstandarder, vilket gynnar handelshögskolor, studenter, alumner och arbetsgivare. 2017 firar AMBA 50-årsjubileum.

AMBA är den mest prestigefyllda kvalitetssäkring som MBA-program kan få internationellt. Bedömningen baseras på kvaliteten på utbildningen, läroplanerna och interaktionen med deltagarna. Det finns ca 240 AMBA-ackrediterade skolor runt om i världen

Handelshögskolan ackrediterades för sitt Executive MBA-program 2013 och är det enda handelshögskola i Sverige som tilldelats AMBA-ackreditering.

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-09-06